s

s

divendres, 10 de juny de 2016

BIBLIOPROJECTE 2- VESTIM DE PRIMAVERA LA BIBLIOTECA

La biblioteca s'ha vestit per segona vegada aquesta temporada...

 Ara,   
"S'ha vestit de primavera"!La biblioteca ha quedat literalment impregnada de les flaires aromàtiques de les herbes remeieres que ha portat i penjat la Rosamari sobre la taula d'exposició i els alumnes de PFI-PTT de vendes han posat en petits testos, molt artístics i originals, al damunt de les estanteries dels llibres.

La porta d'entrada, les columnes, el taulell, les finestres i les parets han quedat plenes de manualitats diverses com ara pedres pintades, dibuixos, carotes, flors de paper i també dites, poemes i faules que han realitzat moltíssims alumnes del centre: aula d'acollida, visual i plàstica, tutoria de 1r,  ciències de 1r, llengua de 3r, cicle formatiu de Comerç i PFI-PTT de vendes. 
A la taula d'exposició i a la pissarra també es podien consultar llibres o làmines amb animals de primavera com els insectes i les papallones, les flors més típiques de les nostres contrades o les herbes medicinals més populars. 
A més a més, la nostra experta remeiera del centre, la Rosamari, ens ha confeccionat un carrousel de fitxes tècniques on podíem trobar les caracterítiques principals  de les herbes aromàtiques del nostre entorn, els seus usos, aplicacions i curiositats. 


Els alumnes de 1r amb la professora de ciències amb provat de fer diferent infusions i cremes al laboratori i han fet murals explicatius sobre el procediment i les seves qualitats.I en Pasqual, un professor del centre que té abelles a casa, ens ha portar un buc d'abelles real per exposar-lo durant el dies que ha durat el biblioprojecte. Els alumnes durant els bibliopatis i en les classes de ciències han pogut veure'l per dins i escoltar les explicacions de primera mà de l'apicultor del centre.  A la dreta sobre una taula podeu veure el rusc i sobre les flors les fitxes tècniques de les principals herbes remeieres.
Tot plegat ha fet que visquéssim una primavera molt intensa al centre i que la nostra biblioteca fos una vegada més la nostra "floreta" més preuada. 


Gràcies a tothom!

Mireu quin vídeo tant xulo ens ha muntat la Núria amb totes les activitats que hem arribat a fer!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada