s

s

dimecres, 22 de juny de 2016

II GIMCANA LITERÀRIA

Per celebrar Sant Jordi al centre hem muntat de nou una Gimcana literària, un joc per equips basat en preguntes, obstacles, rapidesa i sort, proves d'enginy, de coneixements,i molt més.
Enguany la II GIMCANA LITERÀRIA  l'hem enfocada en el JOC DE SANT JORDI, un joc semblant al joc de l'oca però confeccionat amb escenes de la vida del cavaller, la princesa, el drac i el món medieval, que han confeccionat els mateixos alumnes a les hores de tutoria. 

El tauler del JOC DE SANT JORDI s'ha convertit en un macrojoc a la pista de bàsquet del SI SALVADOR SUNYER I AIMERIC, amb el cap, les ales i la cua del drac incloses.

Les diverses classes, en equips, han passat per la pista a jugar, a tirar el dau gegant, a cantar, dibuixar, pensar, buscar informació, recòrrec a les pistes per tal d'arribar a contestar correctament totes les preguntes fins poder arribar a l'última casella.

Els autors que hem homenatjat en aquesta ocasió han estat tres dels grans: RAMON LLULL, MIGUEL DE CERVANTES I SHAKESPEARE. Moltes preguntes de la Gimnaca estaven basades en les obres d'aquests grans mestres de la literatura. 

Els equips de cada classe que han aconseguit arribar a la casella final més ràpidament i amb totes les proves superades han aconseguit el seu PREMI! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada